CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
Dan Segala anak Melayu Jangan Kau BUNUH

Melainkan DOSANYA DERHAKA Kerana segala

Anak Melayu itu Tanahmu Air dan Tanah Bangsa mu

Hormatilah Orang Berilmu Orang yang Setia pada Bangsa

Betapapun tidak setujunya Melayu hanya BESAR

pada Kebebasan Dengan Percaya ia BEBAS dan Besar

Laut dan Pantai Semenanjung ini Dipulau-pulau Riau,

Kedah dan PAHANG Kelang dan Muar ialah Tanah dan

Air Bangsamu Kau Besar dan Raja padanya Dipelabuhan kita

seluruh Dunia bertemu Bahasa kita difikirkan Adat Kita Akarnya

Followers

flash vortex

Saturday, February 5, 2011

TIADA RAKYAT MALAYSIA SETOLOL MAHFUZ OMARMereka ini ada niat jahat supaya ramai rakyat Malaysia disembelih di Mesir itu, kemudian mereka juga akan dakwa wah ... lihat kerajaan BN gagal, hingga ramai yang mati. Molekkah hati mereka ini tuan-tuan dan puan sekelian.  Saya ulang... molekkah niat mereka yang tersembunyi itu ?. Adakahkah mereka fikir suasana amat sensitive diMesir sekarang sedangkan rakyat kita dibawa keluar baru bermula?.SHUHAMIE SRIMUDA MAHU UJI PENGARUH DIMAHKAMAH.Katakanlah Shuhamie terlepas dari pertuduhan pertama, mungkin sangkut pula pertuduhan kedua !. Jika mahu Shuhaimie tidak bertambah rumit orang ramai dengarlah seruan polis agar tidak berhimpun beramai-ramai dipersekiratan mahkamah itu.

READ MORE


ORANG CINA MESTI BACA – PAS, PKR BIADAP PADA MASYARAKAT CHINA


Ketua Pemuda Parti Gerakan Kedah Tan Keng Liang membidas Pakatan Pembangkang terdiri dari Pas dan PKR mengadakan demonstrasi membantah campur tangan Amerika diMesir semalam sebagai tidak menghormati perayaan Tahun Baru Masyarakat China Malaysia.Friday, February 4, 2011

NIK AZIZ MELACURKAN AKHIRAT SEBAGAI JALAN KEPUTRA JAYA – BACA HABIS !Apabila disebut soal pemerintah, ia bukan bermakana diri pemimpin itu sahaja harus lepas dengan baik keakhirat. Peranan pemimpin berusaha menyelamatkan semua ummah agar selamat sampai keakhirat dengan direstui oleh Allah SWT.

READ MORE
BAIK BACA - PAS KIAN BANGKRAP SOKONGAN MELAYU-ISLAMMenyedari kelemahan ketara Pas tidak lagi mendapat sokongan melayu maka Parti itu sibuk mengejar sokongan kaum China pula ini berdasarkan pengalam sokongan terhadap mereka di PRK Galas dan Tenang.


READ MORE


Thursday, February 3, 2011

KRITIKAL - 11,300 RAKYAT MALAYSIA NYAWA DIHUJUNG HIDUNG


11,300 rakyat Malaysia akan dibawa keluar dari Mesir ke Jeddah memakan masa 7 hari. Tiga pesawat udara TUDM akan mengangkut lebih 700 orang bagi satu trip dari Cairo ke Jeddah. Mas dan Air Asia juga dikerah membantu angkutan.

READ MORE


WIKILEAKS DICALONKAN PEMENANG NOVEL KEDAMAIAN 2011

                                        ElBaradei roformis Mesir

tidak sama dengan Malaysia bahawa pejuang-pejuang yang cuba menggoncang negara bukan menegakkan kebenaran sebaliknya menegakkan kebatilan, kebohongan dan kepalsuan. Semakin lama  semakin kelabu.


Wednesday, February 2, 2011

SAINTIS SOSIAL –PKR DAH HANGIT INI GILIRAN PAS PULA MASAK.


                                      Dr. Ramlah Adam

Membelek kebangkitan Mesir, Tunisia dan beberapa Negara Timur Tengah yang bangkit menentang kediktatoran sedang berlangsung sekarang bagaikan domino adalah kesan dari nukilan ahli-ahli akademik itu sendiri.Tuesday, February 1, 2011

PAKATAN SATU GABUNGAN YANG HANYA BERGAYUT PADA DAP


Pakatan Pembangkang sekarang adalah sebuah Parti perbandaran. Jika MCA dan Gerakan, PPP termasuk KITA mengukuhkan cengkaman mereka dikawasan Bandar maka  Pakatan Pembangkang akan berada ditahap kritikal.


Monday, January 31, 2011

TAK BERAPA GEMPAR- RON97 NAIK 10 SEN ?


Bagi golongan berkemapuan, atau mereka yang kaya kenaikan seumpama itu tidak mendatangkan kesan yang ketara. Bagi mereka soal harga minyak bukan persoalan hidup mereka. Malah ada kebaikan kepada mereka dapat mengurangkan bayaran cukai.

READ MORE

MCA - BN KONGSI MAHU HASIL !!


Setiap kali dalam keadaan gelombang UMNO lemah,  UMNO  bukan sahaja berhadapan dengan tekanan dari pihak musuh tetapi menerima tekanan dari rakan-rakan BN terutama MCA. Psikologi  itulah yang menjadikan keakraban liat untuk  dipulihkan. 


READ MORE

BN MENANG TETAPI TERKILAN DENGAN PENGUNDI KAUM CHINATerlalu kuat isu perkauman yang dihasut oleh pihak lawan dengan model kejayaan diSelangor, Pulau Pinang, Wilayah Persekutuan, dan Perak hingga menyebabkan pengundi China menjadi serba salah untuk keluar mengundi akhirnya sebilangan besar tidak mengundi.

Sunday, January 30, 2011

GEMPAR - MALAM INI PAKATAN HILANG PUNCA MESTI BACA


Mengapa begitu kiamat dalam PKR?. jawapannya mudah. Segala-galanya bergantung kepada tujuan dan niat. Niat yang suci dan benar walau pun lambat akan mendapat bantuan Tuhan. Niat yang tidak betul lambat laun akan terbongkar dan berkecai.

READ MORE

BN - KENAPA DULU LETAK SONGKOK PUN MENANG ?.

                                bersih kah mereka?

Jika organisasi itu kuat, diyakini dan sentiasa menjadi pilihan nombor wahid rakyat tidak bermasalah dalam meletakan siapa juga calon. Sebab itulah satu ketika, timbul istilah 'letak songkok pun menang'. Apa sebabnya? Tidak lain parti pada ketika itu, parti berada ditahap atas 90 kepercayaan rakyat.


READ MORE