CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
Dan Segala anak Melayu Jangan Kau BUNUH

Melainkan DOSANYA DERHAKA Kerana segala

Anak Melayu itu Tanahmu Air dan Tanah Bangsa mu

Hormatilah Orang Berilmu Orang yang Setia pada Bangsa

Betapapun tidak setujunya Melayu hanya BESAR

pada Kebebasan Dengan Percaya ia BEBAS dan Besar

Laut dan Pantai Semenanjung ini Dipulau-pulau Riau,

Kedah dan PAHANG Kelang dan Muar ialah Tanah dan

Air Bangsamu Kau Besar dan Raja padanya Dipelabuhan kita

seluruh Dunia bertemu Bahasa kita difikirkan Adat Kita Akarnya

Followers

flash vortex

Saturday, December 11, 2010

PRESIDEN MCA - SIAPA KATA DASAR AWAM DIBUAT DIPERHIMPUNAN AGUNG UMNO?


Ketuanan melayu itu lebih menjurus konsep raja berpelembagaan'. Jangan terperangkap dengan individu yang cuba mengalih pandangan rakyat dari isu-isu peribadinya serta ingin merakyatkan nepotismanya. Mahukah rakyat Malaysia bertuankan nepotisma yang telah dirakyatkan ?.

READ MORE

SELANGOR- POLITIK TIDAK STABIL – KES ROGOL TERTINGGI !

"kasihanilah kaum hawa yang lemah, jangan diperkosa"
Keamanan, ekonomi rakyat, agama, budi dan daya, pelajaran dan pupukan penyatuan antara ras pasti terlepas pandang. Tidak mungkin bikin banyak hal jika habuan diri harus dicapai dahulu. Apa lagi diSelangor 'gedung wang'. Tangan dan otak sering berlumba untuk diri sendiri.

TS KHALID KENA ‘BOO’ – EXCO DESAK UMNO SELANGOR MINTA MAAF !!

itulah satu pertanda rakyat sudah mual dengan kerajaan Pakatan Pembangkang. Jika pasang telinga benar-benar dan berdasarkan 'body language' itulah suara penolakan  PR menjelang PRU 13. Titik.

READ MORE

Friday, December 10, 2010

SUDAH CAKAP – PENING APA? –BAGI BERAS RAKYAT SUKALAH.


Kalau sudah dapat tilam, tidur lena jangan sampai mimpi bulan penuh jatuh keriba pula. Mimpilah suami isteri main jongkang- jongkit  dalam sebuah dacing berada diawan biru dan bukan berada dibulan pecah. Aahak..hak..hak

READ MORE

SPRM- PEMIMPIN BN SAHAJA KE ?.

Tidak mengapalah, hari ini roda bumi BN lepas kebawah, suatu hari roda Pakatan Pembangkang pula dibawah. Tidak selalu diatas dan tidak selalu dibawah. Hari ini mereka bertepuk, suatu hari mereka ruyup.

PASANGAN SUAMI – ISTERI TUNTUT CERAI – MELAMBAK SEKARANG

mawi tengah manis bersama isteri
Bila berlaku ketidak sefahaman akan muncul pihak ketiga yang mengganggu kelangsungan rumah tangga. Keadaannya hampir sama banyak antara suami atau Isteri sekitar 4 -6 persen.

Thursday, December 9, 2010

KHAIR TOYO ‘KAMBING HITAM’ BERSIHKAN BN

Jika boleh pilih tidak guna BN pilih bekas MB itu, Lebih baik pilih beberapa orang yang potensi dalam pakatan pembangkang,  lebih senang PRU 13 nanti  BN  tidak perlu kerja kuat sangat kah..kah..kah..

AWAS LETUPAN BOM


Sudah cakap' Selangor' mesti meletup 'barang' ada dalam tangan. Psssh.!!!                            KLIK SINI

Eiiii.... MANISNYA AIR LIOR

panjat klcc
Alangkah lunaknya mendengar suara Dewan Pemuda Pas itu. Lena habis. Kalau ibarat seorang gadis, kata-kata itu kita akan cair. Suruh panjat KLCC pun sanggup. 

READ MORE

PEMBANGKANG AUSTRALIA PASTI TINGGALKAN ANWAR

Biasalah, orang hanyut akan mencapai apa sahaja untuk berpaut dalam keadaan tenggelam timbul bagi menyelamatkan nyawa. Ds Anuar terpaksa berpaut pada mana-mana parti pembangkang negara lain bagi menekan sistem kehakiman di Malaysia

GAY – LESBIAN PENYAKIT SOSIAL YANG KRONIK MESTI DIPADAM.


hiasan tiada kaitan frieda adalah seorang artis.
Semakin hari penyakit sosial dikalangan umat Islam Malaysia semakin kompleks. Itu baru penduduknya mencapai 26 juta orang. Bagaimana jika penduduk Malaysia mencapai angka 70 juta?. Wallahu 'alam.

READ MORE

Wednesday, December 8, 2010

JANGAN DERHAKA !! - TITAH KERAS TUANKU

Sekarang rakyat sedang tertunggu-tunggu dengan rasa penuh sukacita apa pula titah KDYMM sultan-sultan negeri lain termasuk Perlis, Kedah,  YDP Besar Negeri Sembilan, Johor dan Kelantan.

READ MORE

PERHIMPUNAN HARAM - POLIS GANAS ?,

Perhimpunan itu dikira bubar tanpa hasil lumayan kerana tidak ada insiden yang boleh dihebuhkan kerana polis tidak terperangkap dengan jerangkap samar dan provokasi.

READ MORE

Tuesday, December 7, 2010

TIDAK CUKUP APA LAGI SAMPAI MELACUR – MENTERI PT

lakunannya sebagai watak anak nakal sangat dikagumi
Jika RM600 – 700 sebulan, belanja sehari antara RM20 – 23. Sebagai seorang pelajar ia sudah mencukupi walau pun tidak mewah.  Kita insaflah bahawa kita orang susah, tidak boleh mengikut jejak anak orang berada

READ MORE

FIKIR LUAR KOTAK JAHANAMKAN NEGARA

Ada pihak mengambil gaya berfikir diluar kotak bagaimana meruntuhkan tamadun budaya, bangsa, ekonomi dan agama demi pencapaian politik. Demikian itu adalah 'transformasi dan inovasi Abu Jahal'.

READ MORE

TENGKU RAZALEIGH MANGSA KONSPIRASI POLITIK

awas !
Issh.. kalau begitu ranaplah Pas !!. Ya..ya.. tahu tidak mengapa. Sebab selama ini Ku Li tidak usik sangat Kelantan. Kali ini biar sampai patah tengkuk bertungkat paruhlah.

READ MORE

DATO SERI DR. MOHD KHAIR TOYO SANGAT GENTLEMAN

MB Selangor adalah kerusi panas berapi dan kuat badi, siapa yang mendudukinya ada sahaja bencananya sejak saya ingat tiga MB dari UMNO iaitu Tan Sri Mohamad bin Mohd Taib, DS Abu Hasan Omar, dan kini DS Dr. Mohd Khair Toyo. Lepas ini?

READ MORE

Monday, December 6, 2010

MB SELANGOR TIDAK BOLEH DIPAKAI – MUNGKIR JANJI – KETUA POLIS KUALA LUMPUR

Nah.. sekarang polis tahu siapa sebenarnya MB Selangor itu. Jika polis boleh dimainnya, apa lagi rakyat biasa yang tidak mempunyai apa-apa kuasa perundangan.

READ MORE

SUAMI WAJIB BAYAR KWSP ISTERI

Kedua, Patutlah barang selalu naik harga kerana Kementerian itu ada timbalan menteri yang sedemikian pemikirannya. Harus diingat bahawa Isteri bukan pekerja, suami bukan majikan.

BERASAP -UDA LARI DARI MATLAMAT ? - PERKASA

BB plaza
Lagi?, Lot-lot diberi kepada bumiputera kelihatan pun terkebelakang, tersorok, tersepit, terlindung. Kurang startegik. Tempat berahi mungkin laris  kah..kah..kah.. Issh kamu ni kesitu pula..

READ MORE
 

MAHASISWA IPT MELACUR ?

hiasan sahaja tidak ada kaitan
Pendedahan dua orang ketua wanita itu terus terang dan serius. Mereka pula bukan sembarangan orang . Sudah tentu mereka mempunyai fakta untuk dipertangung jawabkan.

READ MORE

DEMO BANTAHAN – KEMANA UMNO SELANGOR?


gambar hanya hiasan tiada kaitan
Berat..berat..berat.. Tidak berubah lagi rupanya. Mungkin saudara marah pada saya, tetapi marahlah sepuas hati,  saya sedia menerimanya. Kena marah bukannya mati kah..kah..kah..

READ MORE

Sunday, December 5, 2010

BN BERGERAK SATU PASUKAN – TAN SRI MUHYIDDIN YASINNamun demikian sejarah telah membuktikan parti- multi racial tidak kekal lama. Ia nampak panas sementara akhirnya bungkuussssss!.

DIA BUAT KACAU LAGI

pemberontakan traffic jam hala kekotaraya KL
Semua mereka terperangkap dengan keranah Pakatan pembangkang. Beratus-ratus orang polis digerakan menjaga puak liar itu. Saya antaranya terperangkap dalam kebekuan jalan raya itu. Dalam perut menyumpah, bandaraya pun mahu diliwatnya.

ALAM SIBER- UMNO JAUH DIBELAKANG.

Ramai juga pemimpin yang masih syok sendiri memegang jawatan tetapi mereka tidak sedar bahawa dialam siber mereka telah 'mati'. kah..kah..kah..

READ MORE

TENTERA HITAM DAN PASUKAN MERAH BERTEMPUR

Hitam itu lambang kepahlawanan melayu. Putih maknanya  berkumpul secara aman dan merah itu mereka yang sosialis kah..kah..kah.. ( BERASAP MESTI BACA)

READ MORE